VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Descubre Perú A Musguide, amb la col·laboració del Museu d'Amèrica i l'Associació d'Amics del Museu d'Amèrica (ADAMA), ja tenim disponible a la nostra galeria l'exposició “Descobreix Perú” amb la finalitat de donar a conéixer la història i l'art d'aquest país.

 

Tres itineraris o exposicions mostren, a través dels objectes que formen part de les col·leccions conservades al Museu, una visió d'alguns dels temes de major interès del passat andí: "Grans Cultures del Perú Prehispànic", "El Fascinant món andí: mites, poder, ritus i mort" o el "Perú Virreinal".

Cadascuna de les tres rutes o exposicions aniran guiant l'usuari en un recorregut cultural pel passat andí, les cultures arqueològiques, el coneixement ancestral o l'art virreinal, permetent gaudir des de qualsevol part d'aquests fons del Museu d'Amèrica i del patrimoni peruà.

Després de les vacances a Musguide venim carregats d'energia i ganes de créixer amb el nostre gran projecte.
Us avancem els propers esdeveniments que tindrem en aquestes properes setmanes perquè aneu anotant a les vostres agendes doncs us esperem a tots.

appscultura

 

19 de setembre: participació en projecte Apps & Cultura presentant Musguide i valorant els projectes que es presentin. Sempre donant suport als emprenedors i a la cultura.

 

Jornades Penedesfer

 

27 de setembre: Imma Losada, creadora de Musguide, parlarà sobre "L'ús de les app com a guies de museus" en la jornada Patrimoni i TIC en l'entorn dels Museus de Sitges, coincidint amb les jornades Europees sobre Patrimoni.

 

jornades europees de RA 

2 d'octubre: Participació en les Jornades APP (aplicacions per a la Promoció del Patrimoni) _Projecte europeu I AM (1-3 octubre 2014, Girona). La Realitat Augmentada també té un paper important en les Apps i la cultura i Musguide ho té en compte.

 GWC Del 6 al 10 d'octubre: Musguide col·labora amb el Primer Congrés Internacional de Gaudí que se celebrarà a Barcelona, i permetrà ajudar als congressistes amb l'app, a més d'estar presents en tot el Congrés.

 

Per estar informats sobre cada aconteixement seguiu-nos a facebook i twitter.

Imma Losada, directora del projecte Musguide, participarà a l'event del 3 d'abril que se celebrarà en el Caixa Fòrum de Barcelona a las 13'15h sobre la relació entre les apps i el turisme.

Us convidem a tots els qui volgueu assistir que us enregistreu doncs totes les ponències seran molt interessants, i per als qui no pogueu anar, totes les ponències s'emetran per streaming.

tutankhamon

Ja fa gairebé un segle de la troballa de la cambra mortuòria del nen-faraó a la majestuosa Vall dels Reis, i encara avui, però, la figura de Tutankhamon ens segueix captivant com al primer dia. Precisament per això, Musguide juntament amb el Museu Egipci t'apropen la vida d’aquest faraó rodejat de misteri amb una exposició que vol retre homenatge a la seva figura. En aquesta exposició també hi tindran un paper molt destacat les aventures per les quals va haver de passar l’equip arqueològic tant durant el transcurs de l’expedició com també posteriorment.


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.