VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Musguide, la major galeria d'exposicions i recorreguts al teu abast

Musguide és una galeria amb una gran varietat d'exposicions i recorreguts artístics.

Musguide t'ofereix una nova manera de difondre i disfrutar de l'art, fent-lo accessible a tot el món, de manera fàcil, còmoda i econòmica.

Des de dispositius mòbils (smartphones o tablets) o des del web: Musguide posa la tecnologia al servei de l'art.

Musguide és accessible també per a persones amb discapacitat visual o auditiva.

Posem en contacte els millors centres del món amb professionals i amb tu.

On vulguis, quan vulguis, com vulguis i les vegades que vulguis

Amb Musguide no hi ha horaris; les exposicions no tanquen, ni acaben: estan sempre disponibles,siguis on siguis. Entra i surt quan vulguis, sense cues. Fes la visita completa o parcial, i reprèn-la en un altre moment, de forma guiada o lliure. Tu decideixes.

Musguide trenca les barreres espaials i temporals fent les exposicions perdurables en el temps. Adquireix les que t'interessin, col·lecciona-les i reviu-les quan vulguis.

Musguide t'ajuda a preparar les visites amb antelació i a complementar-les. I també pot acompanyar-te i guiar-te durant la visita.

Participa, opina, comparteix, descobreix, aprèn… Viu l'art!

Musguide és molt més que una gran galeria; és un espai, una xarxa d'art on pots trobar-te amb amics, col·legues i experts, amb els quals pots participar en debats i xerrades, compartir opinions i coneixements, descobrir noves formes de veure i entendre l'art.

Musguide t'ofereix informació addicional i ampliada de museus, exposicions, obres, autors, comissaris ...

Amb Musguide pots estar al dia de les últimes tendències i opinions d'experts.

Amb Musguide l'art s'obre a les xarxes socials. Fes-lo part de la teva vida. I de la dels teus amics.

Actualitat

Descubre Perú A Musguide, amb la col·laboració del Museu d'Amèrica i l'Associació d'Amics del Museu d'Amèrica (ADAMA), ja tenim disponible a la nostra galeria l'exposició “Descobreix Perú” amb la finalitat de donar a conéixer la història i l'art d'aquest país.

 

Tres itineraris o exposicions mostren, a través dels objectes que formen part de les col·leccions conservades al Museu, una visió d'alguns dels temes de major interès del passat andí: "Grans Cultures del Perú Prehispànic", "El Fascinant món andí: mites, poder, ritus i mort" o el "Perú Virreinal".

Cadascuna de les tres rutes o exposicions aniran guiant l'usuari en un recorregut cultural pel passat andí, les cultures arqueològiques, el coneixement ancestral o l'art virreinal, permetent gaudir des de qualsevol part d'aquests fons del Museu d'Amèrica i del patrimoni peruà.

Després de les vacances a Musguide venim carregats d'energia i ganes de créixer amb el nostre gran projecte.
Us avancem els propers esdeveniments que tindrem en aquestes properes setmanes perquè aneu anotant a les vostres agendes doncs us esperem a tots.

appscultura

 

19 de setembre: participació en projecte Apps & Cultura presentant Musguide i valorant els projectes que es presentin. Sempre donant suport als emprenedors i a la cultura.

 

Jornades Penedesfer

 

27 de setembre: Imma Losada, creadora de Musguide, parlarà sobre "L'ús de les app com a guies de museus" en la jornada Patrimoni i TIC en l'entorn dels Museus de Sitges, coincidint amb les jornades Europees sobre Patrimoni.

 

jornades europees de RA 

2 d'octubre: Participació en les Jornades APP (aplicacions per a la Promoció del Patrimoni) _Projecte europeu I AM (1-3 octubre 2014, Girona). La Realitat Augmentada també té un paper important en les Apps i la cultura i Musguide ho té en compte.

 GWC Del 6 al 10 d'octubre: Musguide col·labora amb el Primer Congrés Internacional de Gaudí que se celebrarà a Barcelona, i permetrà ajudar als congressistes amb l'app, a més d'estar presents en tot el Congrés.

 

Per estar informats sobre cada aconteixement seguiu-nos a facebook i twitter.


Participen

 • Museu Nacional d'Art de Catalunya
 • Fundació Antoni Tàpies
 • Promoción del Arte
 • Museu Egipci de Barcelona
 • Museo Cerralbo
 • Museo Patio Herreriano
 • Fundació Palau
 • Museu Víctor Balaguer
 • IVAM
 • Museo de América de Madrid
 • Centre d'Art Tecla Sala
 • Gaudí World Congress

Els nostres col·laboradors

Compartir

¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.