VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Museu Nacional d'Art de Catalunya

Fundació Antoni Tàpies

Organitzada conjuntament pel Museu Nacional d’Art de Catalunya i la Fundació Antoni Tàpies, i comissariada per Vicent Todolí, "Tàpies. Des de l’interior" presentarà un centenar d’obres procedents de l’estudi de l’artista i de la col·lecció de la Fundació Antoni Tàpies.

Aquesta àmplia exposició retrospectiva abastarà des de les primeres pintures de la dècada de 1940, sota la influència de diversos corrents d’avantguarda, i la participació posterior en el grup Dau al Set, fins a les realitzades pocs mesos abans de la seva mort el 2011.

Gràcies a la col·laboració de la família Tàpies, aquesta exposició permetrà conèixer en profunditat el llegat del taller del pintor, i descobrir obres que han estat gairebé invisibles, o en alguns casos fins i tot inèdites.

Des de les primeres obres, Tàpies emprèn una recerca estètica que passa per l’experimentació amb materials i formes que en la dècada de 1950 donaran lloc a les pintures matèriques que el faran mereixedor de reconeixement internacional. En aquella època diposita les esperances en un art que comporti un impacte, un trastorn per al públic. A partir de llavors, i fins al final, Tàpies prossegueix amb l’experimentació de forma infatigable, fins i tot obsessiva, i desenvolupa la seva iconografia, el seu vocabulari fet de signes i de materials diversos, de colors i d’objectes reconeixedors.

En la seva presentació a Barcelona l’exposició comptarà amb dues seus, la Fundació Antoni Tàpies i el Museu Nacional d’Art de Catalunya. Posteriorment, la mostra es podrà veure en diferents museus internacionals.


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.