VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Després de les vacances a Musguide venim carregats d'energia i ganes de créixer amb el nostre gran projecte.
Us avancem els propers esdeveniments que tindrem en aquestes properes setmanes perquè aneu anotant a les vostres agendes doncs us esperem a tots.

appscultura

 

19 de setembre: participació en projecte Apps & Cultura presentant Musguide i valorant els projectes que es presentin. Sempre donant suport als emprenedors i a la cultura.

 

Jornades Penedesfer

 

27 de setembre: Imma Losada, creadora de Musguide, parlarà sobre "L'ús de les app com a guies de museus" en la jornada Patrimoni i TIC en l'entorn dels Museus de Sitges, coincidint amb les jornades Europees sobre Patrimoni.

 

jornades europees de RA 

2 d'octubre: Participació en les Jornades APP (aplicacions per a la Promoció del Patrimoni) _Projecte europeu I AM (1-3 octubre 2014, Girona). La Realitat Augmentada també té un paper important en les Apps i la cultura i Musguide ho té en compte.

 GWC Del 6 al 10 d'octubre: Musguide col·labora amb el Primer Congrés Internacional de Gaudí que se celebrarà a Barcelona, i permetrà ajudar als congressistes amb l'app, a més d'estar presents en tot el Congrés.

 

Per estar informats sobre cada aconteixement seguiu-nos a facebook i twitter.


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.