VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

tutankhamon

Ja fa gairebé un segle de la troballa de la cambra mortuòria del nen-faraó a la majestuosa Vall dels Reis, i encara avui, però, la figura de Tutankhamon ens segueix captivant com al primer dia. Precisament per això, Musguide juntament amb el Museu Egipci t'apropen la vida d’aquest faraó rodejat de misteri amb una exposició que vol retre homenatge a la seva figura. En aquesta exposició també hi tindran un paper molt destacat les aventures per les quals va haver de passar l’equip arqueològic tant durant el transcurs de l’expedició com també posteriorment.

A més, aquesta mostra també aborda la repercussió mediàtica que el descobriment va generar, amb extractes de premsa d’aquell temps, així com els debats que van generar les diferents lectures de la vida, obra i mort del faraó i, fins i tot, la suposada maledicció que perseguia als diferents membres de l’equip que van entrar a l’estança on reposava el sarcòfag.

I tot plegat queda il·lustrat amb un important nombre de peces del Museu, per aprofundir en aspectes de l’entorn de Tutankhamon, a la vegada que són representatives d’una àmplia varietat d’objectes amb els quals els egipcis varen dotar les seves tombes.


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.