VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Actualment i, a nivell internacional, hi ha alguns museus i centres d'art que comencen a tenir aplicacions mòbils per difondre l'art, però són aplicacions individuals i genèriques de museus o bé d'algunes exposicions concretes.

Amb Musguide el que treballem i desenvolupem no són aplicacions de museus, sinó que estem creant una comunitat artística al voltant de les aplicacions mòbils. L'objectiu és que arribi a ser el "Spotify" de l'art, on es pugui trobar qualsevol exposició o recorregut, de qualsevol institució del món. I es podrà crear debat, de forma que les persones interessades en art connectin i gaudeixin de tot el que els susciti interès; serem la comunitat d'art referent en el món.

Treballem amb tecnologia puntera i incorporem conceptes tecnològic-empresarials en el món de l'art.

bola món

 

Accedeix a l'art de tot el món de manera fàcil, ràpida i econòmica. Comparteix amb els teus amics a les xarxes socials, enriqueix-te dels experts i interactua amb ells.

Però, què és Musguide? Musguide està format per:

El portal webart des d'on es comunica l'art i des d'on pots donar-te d'alta com a usuari i accedir a continguts en diferents idiomes que els propis museus desenvolupen per a tu. Trobaràs continguts treballats per experts dels diferents sectors artístics, vídeos, conferències...

L'aplicació mòbil des d'on podràs veure les novetats i gaudir de promocions, així com accedir directament a la galeria d'exposicions i rutes que més t'interessen, i tot des del teu smartphone o tauleta. Podràs compartir i comentar continguts des de la teva app que després podràs veure al portal juntament amb els comentaris d'altres usuaris, ajudant a crear una gran xarxa comentada d'art.

 
 
 

Què és Musguide


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.