CONDICIONS GENERALS D'ÚS


Musguide és una pàgina web i un servei en línia, creats i gestionats per l'Empresa Namastech SL CIF : B64280068, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​Tom 38869, Foli 0132, Pàgina 338.900. Amb seu al carrer Julivert num. 7 de Castelldefels ( Barcelona ).
Els termes d'ús inclosos en la política de privacitat de Musguide defineixen les condicions legals per a l'ús dels serveis proporcionats per l'empresa a través de la pàgina web www.musguide.com
Aquests termes i condicions són aplicables a tots els visitants de la web, i els usuaris que tenen un compte creat per accedir als serveis del programari de Musguide.
Els Serveis inclouen l'accés i ús del servidor on està allotjada la plataforma, les pàgines web www.musguide.net i www.musguide.net/app ( la "Plataforma " ), l'App musguide penjada als market i qualsevol producte, programari i serveis proporcionats en o des de la web.
Namastech es reserva el dret de modificar i actualitzar periòdicament les presents condicions d'ús, així com les específiques de cada servei. Llevat que s'estableixi el contrari, la introducció de qualsevol característica que modifiqui els actuals serveis i/o la introducció de nous serveis quedaran subjectes a les presents condicions d'ús.
Qualsevol modificació serà executable des de la data de publicació i qualsevol ús de la web i/o dels Serveis fets posteriorment, estarà subjecte als nous termes.
L'Usuari ha de ser responsable de no transmetre a través dels Serveis o mitjançant la web de Musguide, cap programa, dades, virus, codi o qualsevol altre dispositiu electrònic o físic que sigui susceptible de causar danys al web, en qualsevol dels serveis, o dels equips, sistemes o xarxes d'aquesta aplicació.

L'Empresa es reserva el dret de prohibir o impedir l'accés a qualsevol usuari que introdueixi en el Web qualsevol tipus de contingut contrari a les normes legals o la moral i cooperarà amb les autoritats en la identificació de les persones responsables.
L'Empresa es reserva el dret de rebutjar qualsevol compte que estigui disponible a través de Musguide, el contingut del qual es pugui considerar il·legal, ofensiu, nociu, inexacte, o que pugui ser calumniós, difamatori, pornogràfic, obscè o violar la propietat intel·lectual de qualsevol part.
L'Empresa no serà responsable de les opinions abocades pels usuaris a través de les xarxes socials, els fòrums o altres eines de participació que puguin desenvolupar-se. Així mateix, l'Empresa no assumeix cap responsabilitat per les informacions contingudes en altres webs no gestionades directament per Musguide a les quals aquesta web pugui remetre per mitjà d'enllaços ( links ).
L'empresa es compromet a tenir disponible en qualsevol moment el Servidor Musguide i els Serveis però, en qualsevol cas, no serà responsable de les interrupcions de servei o temps d'inactivitat del servidor, a causa de manteniment especial , seguretat o qüestions de capacitat , i també a alguns esdeveniments sobre els quals l'empresa no pot influir (pe. anomalies en xarxes de comunicació públiques, tall de corrent, etc. ).


Condicions de compra en línia
L'accés al portal de Musguide així com l'App és gratuïta i no s'ha de pagar per usar-la. Els continguts que no són gratuïts són els que s'han de pagar per poder accedir-hi, però un cop comprat ja es poden tenir per sempre menys en el cas que el Museu limiti el temps de visualització, i són accessibles des de qualsevol ordinador i dispositiu.
Per comprar els continguts de Musguide, s'haurà de proporcionar una targeta de crèdit vàlida o un compte paypal. Aquestes dades no es guarden mai en els servidors de Musguide.
Els Serveis adquirits es cobren en el moment de comprar, en el cas de comprar bonus o packs no hi haurà reemborsaments dels diners sobrants en el cas que es donés de baixa l'usuari, i no és transferible.
Les tarifes indicades a la pàgina web inclouen els impostos, gravàmens, taxes o drets imposats per les autoritats fiscals.
En el cas que li sigui necessària una factura haurà d'enviar un mail de sol·licitud de factura a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb les seves dades fiscals, abans del 5 de cada mes.

És possible regalar Musguides a amics, treballadors, ... el que implica que automàticament es faran usuaris de Musguide i podran comprar amb els crèdits regalats, els continguts que desitgi.

 

 

Nul·litat

 

Si qualsevol de les clàusules de l'Avís Legal és declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició o la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç. A aquests efectes, l'Avís Legal només deixarà de tenir validesa exclusivament respecte de la disposició nul·la o ineficaç, i cap altra part o disposició quedarà anul·lada, invalidada, perjudicada o afectada per aquesta nul·litat o ineficàcia, llevat que per resultar essencial hauria de afectar l'Avís Legal de forma integral.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

D'acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i en compliment del que disposa el Reglament (UE) 2016/67 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, de Protecció de dades de caràcter personal, Namastech informa l'Usuari de l'existència d'un tractament de dades de caràcter personal.

 

Responsable del tractament: Namastech S.L. CIF: B64280068 Adreça C / Julivert 7, 08860 Castelldefels-Barcelona correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

L'Usuari accepta la inclusió de les dades obtingudes durant la navegació per la web, o proporcionades omplint qualsevol formulari que aparegui, així com els derivats de les eventuals relacions comercials que puguin generar-se, a la nostra base de dades. L'Usuari podrà exercir, respecte a les dades obtingudes, els drets reconeguts en el nou Reglament General de Protecció de Dades i particularment els drets d'accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició, així com el de la revocació del consentiment per a la cessió de les seves dades o per a qualsevol dels usos descrits. Els drets als quals es refereix el paràgraf anterior podran ser exercits per l'Usuari mitjançant sol·licitud adreçada a Namastech S.L. Carrer Julivert, 7, 08860 Castelldefels (Barcelona), o bé mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Namastech S.L. declara haver adoptat totes les mesures de seguretat necessàries i adequades al que estableix el Reglament UE 2016/679 pel qual s'aproven les Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal. L'Usuari accepta la inclusió de les dades obtingudes durant la navegació per la web, el Portal o App, o proporcionades omplint de qualsevol formulari que en ell es trobi, en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal anteriorment descrit.

 

 

Enviament de comunicacions

 

 

Namastech informa als seus Usuaris de que sempre que realitzin una compra, se'ls enviarà un correu electrònic transaccional comunicant la confirmació de compra dels cursos i proporcionant l'accés als mateixos. Així mateix, podrem posar-nos en contacte amb l'Usuari a fi d'informar-lo qualsevol modificació o novetat relacionada amb el curs adquirit. D'altra banda, Namastech podrà enviar comunicacions comercials relacionades amb els productes o serveis que ofereix Namastech o algun dels seus col·laboradors als Usuaris sempre que així ho hagi consentit de manera expressa i específica mitjançant la validació de la casella habilitada a aquest efecte o mitjançant qualsevol manifestació de consentiment exprés.

 

L'Usuari podrà renunciar en qualsevol moment a rebre qualsevol tipus de comunicació comercial enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. manifestant aquesta intenció de renúncia.

 


El web de Musguide i els seus continguts, incloent sense restricció el text, el programari, scripts, gràfics, fotos, sons, música, vídeos, funcionalitats interactives i similars i les marques registrades, marques de servei i logos allà continguts, és propietat o té la seva llicència l'Empresa i està subjecte als drets de propietat intel·lectual, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual i industrial de l'Empresa.
Qualsevol marca o servei de tercers present a la web són marques i serveis dels seus respectius propietaris.
L'Empresa respecta els drets de propietat intel·lectual de tercers, pel que pot, sota el seu criteri, suprimir, desactivar i/o cancel·lar l'accés a qualsevol material si sospita que s'infringeixen els drets de propietat intel·lectual d'un tercer o altres drets.
El contingut de Musguide és únicament per a ús personal i no pot ser usat, copiat, distribuït, reproduït, transmès, difós, mostrat, venut, autoritzat, o en absolut explotat d'una altra manera per a qualsevol altre objectiu sense el consentiment previ per escrit dels respectius propietaris. L'Empresa es reserva tots els drets concedits no explícitament en i per al contingut de Musguide.
L'Empresa té llicència d'ús per reproduir i comunicar públicament els textos, obres, fotos i altres elements gràfics que apareixen en aquesta web. L'usuari coneix que aquests continguts es troben protegits pels drets de propietat intel·lectual a qui ostentin la condició d'autors o als seus hereus, d'acord amb la legislació vigent en l'àmbit de la propietat intel·lectual, singularment al que disposa el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual.
La comunicació pública dels continguts a través del web no implicarà en cap cas la cessió, renúncia o transmissió, total o parcial, dels corresponents drets de propietat intel·lectual.
La infracció dels drets de propietat intel·lectual per l'usuari es troba subjecta a l'exigència de la corresponent responsabilitat legal per qualsevol ús, fora dels permesos, que suposi la vulneració d'aquests drets.

Acceptació dels termes
Si té més de 18 anys i és totalment capaç i competent per acceptar els termes, condicions, obligacions i complir tot el detallat en aquests termes, visitant la web, utilitzant els serveis o registrant un compte a Musguide, indica el seu consentiment a tot això.
Enteneu i accepteu que l'empresa Namastech tractarà el seu ús dels Serveis de Musguide com l'acceptació de tots els Termes i Condicions.

 


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
              W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.