VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Musguide Kids

 

A continuació mostrem unes eines lúdiques i educatives que permeten apropar l'art i la cultura a totes les edats, inclosos els nens i els joves.

Cadascuna d'elles té objectius diferents, Musguide FotoARt i Musguide Ask estan pensades perquè les Institucions les facin servir en els seus espais. Ofereixen experiències diferents a les habituals!

Si disposeu de continguts culturals interessants i teniu ganes de contribuir a difondre l'art entre els més joves mitjançant les diferents aplicacions que tenim, i oferir experiències diferents, contacteu amb nosaltres i us direm com participar en el projecte.

 

FotoAR
Musguide FotoARt
Amb aquesta aplicació i mitjançant la realitat augmentada, qualsevol museu o institució podrà oferir al visitant la possibilitat de tenir un record per sempre de la seva visita fent-se una fotografia al costat d'un edifici o personatge triat.
 

Si pertanys a un Museu o Institució, amb Musguide FotoARt podràs oferir als visitants un bonic i original record de la seva visita: fotografiar-se amb algun personatge i/o edifici que podran triar entre diversos proposats per la mateixa entitat.
És molt senzill: la persona o el grup es col·loca en un espai concret per poder ser fotografiat i seguint els passos indicats en la nostra aplicació apareixerà el personatge o l'edifici escollit per a compartir aquesta fotografia. Les imatges es podran canviar o afegir sempre que la Institució ho vulgui per tal de disposar d'un ventall més ampli per a oferir.
La fotografia es podrà imprimir allà mateix o enviar-la a l'adreça de correu electrònic que el visitant vulgui per imprimir-se-la ell.


Es tracta d'una experiència innovadora amb la qual s'aconsegueix que:

 • El visitant pugui emportar-se un record de la seva visita.
 • Que la institució pugui obtenir uns ingressos addicionals amb un petit cost per al visitant.

 

Si estàs interessat amb l'eina contacta amb nosaltresZooAsk
Musguide Ask 
Qualsevol entitat cultural (museu, zoològic,...) podrà introduir els continguts que cregui interessants, seguint una ruta temàtica, aportant als seus visitants un major al·licient.
Els professors podran introduir els temes que estiguin estudiant a classe i els alumnes ho aprendran sense esforç i jugant entre ells.
 
Musguide Ask és una aplicació mòbil perquè nens i joves aprenguin jugant i desenvolupant el treball en equip.
Permet a les institucions culturals i educatives (museus, zoològics, escoles, ...) crear els seus continguts, amb preguntes i respostes adaptades als temes i edats que més els interessin.
Perquè sigui una eina innovadora i de gran utilitat en els centres escolars també permet crear pistes sobre les preguntes proposades, per tal de facilitar la resposta i enriquir l'aprenentatge, adaptant-lo a les necessitats dels continguts de cada curs.
Un cop definides les preguntes i respostes basades en un contingut temàtic, es creen les partides i els equips que participaran, amb els seus components, i ja es pot iniciar la partida.
L'objectiu és que els equips segueixin, tant presencialment com virtual, un espai o ruta creada per la institució en qüestió i que, amb les pistes que se'ls dóna, puguin anar resolent tot un seguit de preguntes relacionades amb el tema, de tal manera que puguin aprendre d'una forma lúdica.
L'aplicació permet veure el rànquing dels equips dins de cada partida i cada equip pot veure les medalles que ha aconseguit.
Amb Musguide Ask aprendran jugant entre ells, col·laborant i compartint experiències.
 
Si estàs interessat amb l'eina contacta amb nosaltresMusguide Kids
Musguide Kids
Introdueix als nens i joves en el món de l'art i la cultura mitjançant diferents jocs educatius, per tal que puguin aprendre d'una manera amena i divertida.
 
Musguide Kids és una aplicació perquè els infants, joves i tots els que vulguin aprendre més d'art i cultura ho puguin fer d'una manera entretinguda, mitjançant diferents tipus de jocs educatius.
Els continguts s'adapten a diferents nivells de dificultat. L'usuari pot triar en quin joc vol jugar, triar els continguts i el nivell de dificultat que li siguin més idonis.

Els diferents tipus de jocs que s'hi poden trobar son:

Trencaclosques. Cal aconseguir muntar la imatge que es mostra amb l'exemple que l'usuari ha triat. En funció del nivell de dificultat es desmonta en més o menys peces.

Memoritzar i relacionar. Cal fer parelles iguals o que tinguin relació entre elles. La quantitat que s'hagi de fer dependrà del nivell de dificultat triat. En acabar, es pot consultar una informació que es dóna de cada parella aconseguida.

Preguntes i respostes. Després d'haver triat un tema, caldrà contestar les preguntes que vagin apareixent a la pantalla amb la possibilitat de consultar les ajudes que s'ofereixen.  

Jocs basats en la realitat augmentada. Es disposa de diferents jocs molt atractius, com: xutar una pilota per introduir-la a l'Arc de Triomf de Barcelona, pintar un graffiti, llegir un còmic de Gaudí, pintar el drac de Gaudí i després transformar-lo en un vídeo ...
Descarrega't l'aplicació gratuïta des d'aquí retocadoTriviArt
TriviArt
Juga amb els teus amics a TRIVIART i ... a descobrir qui sap més d'art!

TriviArt és una aplicació que responent a una sèrie de preguntes d'art de les diferents èpoques et permet jugar contra altres, podent tenir diversos contrincants.
Les partides són curtes i ràpides i tenen diferents nivells de dificultat.
I qui guanya? El que primer aconsegueix els 5 personatges de les 5 èpoques en què es distribueixen les preguntes.
I qui fa les preguntes? Aquí és on participa l'entitat o persona interessada! Qui vulgui pot afegir preguntes des de la mateixa aplicació amb les que tots puguin jugar. Un cop revisades i aprovades, passaran a formar part de la base de dades.
Recollint l'experiència i el coneixement d'aquelles persones que col·laborin amb les seves preguntes aconseguirem tenir un gran joc cultural.
L'usuari pot donar-se d'alta amb facebook o amb un correu electrònic i podrà triar la icona que més li agradi representant el seu perfil. També pot triar l'idioma amb el qual vol jugar, podent ser diferent del del seu contrincant i així poder jugar amb gent d'arreu.
Descarrega't l'aplicació gratuïta des d'aquí retocado  Download on the App Store Badge US-UK 135x40 0824 i comença A JUGAR!

¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.