VISITA LES MILLORS

EXPOSICIONS DEL MÓN

DES DE QUALSEVOL LLOC

DESCARREGA-TE-LA JA!!

AppStore Google Play
   
 • App móvil 1
 • App móvil 2
 • App móvil 3
 • App móvil 4
 • App móvil 5
 • App móvil 6
 • App móvil 7

VeureVideo

captacio

 

Tabacalera

Els treballs presentats fan referència a situacions o estats intermedis entre el què és una mica passat i una cosa nova, al qual s'arriba després d'un canvi. Al voltant d'aquesta premissa s'ha seleccionat el treball de 14 fotògrafs llatinoamericans que treballen el medi des d'un punt de vista tant conceptual, com documental.

La diversitat dels llenguatges i d'interessos dels fotògrafs representats trenca amb qualsevol intent de mostrar un grup homogeni. Per contra, aquesta exposició pretén subratllar la pluralitat d'estils i estètiques que avui marquen la fotografia llatinoamericana; exhibir tota la seva riquesa i potencial. Homes als quals se'ls torna la seva identitat a través d'una vestimenta del passat i dones que al despullar-se, es mostren en tota la seva alteritat. Faules metafòriques sobre el concepte de la mort allunyades dels tòpics. Retrats del pas de la infantesa a l'adolescència, recreacions de retrobaments amb els qui ja no hi són. Projectes que estan a mig camí entre la realitat i la ficció, i representacions sobre el buit i els espais de poder. Imatges que neixen del text i paisatges en estat de continus camins provocats per l'esdevenir de la pròpia naturalesa i l'existència de l'home. D'aquesta manera, amb un marc conceptual comú a què fa referència el títol, les obres seleccionades transiten per esquemes conceptuals, documentals i, fins i tot, performatius. Ana Berruguete (Comissària)


¡CSS Válido! HTML5 Válido Level Triple-A conformance, 
       W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0
Implemented by Namastech S.L.

X

musguide.net utiliza cookies para mejorar tu experiencia de navegación. Puedes obtener más información o cambiar tu configuración. Al continuar, aceptas nuestras cookies.